Në Esenyurt të Stambollit, një qen me emrin ‘Pasha’, i ushqyer nga shitësit, është sulmuar nga një person me shkop. Sulmuesi ka goditur vazhdimisht me një shkop qenin e shtrirë para një dyqani. Tregtari Adem Bozkurt, duke thënë se Pasha nuk u afrohet më dhe as nuk ha më, tha: “Dikush erdhi dhe e rrahu në mes të natës. Ne pamë pamjet, Pasha nuk i bëri asgjë atij njeriu. Ai ka frikë nga të gjithë ne tani”, tha ai.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.