Olga Semydyanova, nënë e 6 fëmijëve, u vra në një betejë kundër ushtris Rruse dhe ate cecene.
Ajo shprehu dëshirën për të mbrojtur vendin deri në fund, edhe kur e dinte se batalioni i tyre mund të mos mbijetonte.
Ajo tani është shpallur si një hero i Ukrainës.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.