Vjedhjet e çantave të familjes së përbërë nga 7 persona, 3 prej të cilëve fëmijë, janë pasqyruar në kamerat e sigurisë në Erzurum. Banda e grabitjes, mes të cilëve edhe fëmijë, shpërqendroi pronarin e biznesit brenda pak minutash dhe vodhi çantat.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.