Vajza qe dashurohen ne nje pule, ajo e trajton ate ne menyr te vecant dhe si nje kafsh shtepiake qe e mban ne vent te qenit nje pule.Ajo qe ate e ben me te vecant eshte sepse edhe pula ka disa sjellje dhe dashuri interesante ndaj vajzes per shkak te nje trajtimi te madh ndaj saj.Permeshum shikoni Videon meposht.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page