Ne evrop perderi sa behet nje prank mes nje buri qe dhe nje vajze, perderi sa kjo vajz ngacmohej ne nje tranvaj askush nuk reagonte te gjith largoheshin perves se ky bur Musliman ndermjetsoi duke brojtur vajzen qe po ngacmoheshte, kjo video u perfol shum dhe mori miljona shikime.Shiko pamjet meposht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.