Ndoshta shumica e njerëzve nuk e kanë përjetuar kurrë atë.
Pjesa më e madhe e punës që bëj në shtëpinë time bie, kështu që nuk e shoh tavanin më shumë nga sa e imagjinoja.Ai qendroi per disa ore i lidhur ne tavan dhe pa u par fare nga babai dhe nena e tij..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page