Nje video qe u be virale ne rrjetet sociale duke mar miljona shikime dhe komente te ndryshme qesharake, pasi Tanku Rus me nje shpejtesi te madhe duke kercyer dhe qellon ne ajer..Shiko Videon.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page