Në Uludağ ariu i uritur zbriti në pallatet pyjore në rajonin Sarıalan dhe kërkuan ushqim në kazanët e plehrave. Në atë moment një person që ka parë ariun që po vinte drejt tij është larguar me shpejtësi. Qeni dhe ariu aty sulmuan njëri-tjetrin. Këto momente janë regjistruar nga kamerat teksa qeni dhe ariu kanë luftuar për pak kohë.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.