Me shkopinj dhe litar shohim se si u shpëtua ky luan që kur ishte bllokuar në një pus.
Këta zogj për disa arsye ishin shumë të zemëruar me këtë mace.
Ndërsa një burrë regjistroi natyrën me dronin e tij, ai kapi sesi ky ari i vogël, falë inkurajimit të nënës së tij, shpëtoi nga rrëzimi nga një shkëmb shkëmbor.
Per me teper ndiqni Videon meposht..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page