Veprimet e Kampionit botror KHabib me femrat të cilet e provokuan gjat intervistave, nje veprim qe nuk mund ta bej cdokush ne te cilen vrehet qe ne qdo vend qe ishte i ftuar khabib, gazetaret apo mysafiret ia zgjatin doren dhe qe Khabin nuk pranon qe te prek doren e asnje femre, ne video rasti i vetem qe khabin nuk mund ta ul shikimin ndaj nje femnre kete do ta shihni ne sekonden e 59, per me teper ndiq videon

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page