Video e inqizuar nga celulari ku keta djem kapen nje arij per ta shpetuar pasi ishte bllokuar koka ne nje kanace, por pasi nxoren kanacen dhe leshojn ariun ai ju versulet drejt tyre duke ven ne rrezik edhe disa turist qe ishin prezent.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.