Një artiste ruse u zhyt në gjak të rremë në një protestë ne Rusi Petersburg përpara se policia të vinte dhe ta merrte me vete.Qëndroi në shkallët e kuvendit duke përsëritur frazën “zemra ime rrjedh gjak”.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.