Nje video apo nje debat mes nje vajze krishtere dhe muslimane ka ngritur alarm, Vajza krishtere thot , Si mendojn muslimanet te luten kur ata duhet te jen te paster gjat lutjeve, e ne mund te lutemi ne xhdo koh, Vajza Muslimane ja kthen, Nese ti ke ndonje takim me ndonje profesor apo me ndonje person qe ka ndonje rrol te madh, ti do te pastrohesh dhe do te vishesh qe te dukesh sa me mir dhe sa me terheqse, e Un perse mos te pastrohem kur duhet te takohem me Krijuesin, Dhe ne mund te lutemi vazhdimisht por kemi disa momente te caktuara ku duhet te jemi me abdes apo te paster, sikur ajo qe duhet te takohemi 5 her ne dit per Namaz, per me teper shiko videon

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.