Nje vajz e re ka publikuar nje video pasi qe eshte konvertuar ne islam, Fjalet e vajzes duke ju drejtuar botes, Islami me shpetoi Islami me ndryshoj jeten. Islami ma hapi rrugen, Kur isha ne rrug te devijuar un gjothqka humba humba shtepin humba para humba gjithqka duke mos e njohur Islamin, por pas nje jave me ndryshoji gjithqka, dhe duke ju ber apel atyre qe jan ne fe te tjera, Shiko videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.