Ajo u zemërua me një fjali të vetme të të dashurit të saj dhe mori vendimin e jetës së saj, pasi qe vajza per nje muaj humb afer 40 kilogram, shfaqet para te dashurit dhe dhe e pershendet me fjal nencmuese, shiko ndryshimin e saj

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.