Nje vajz 11 vjecare duke u grabitur ne pik te dites nga nje i moshuar, v11-vjeçari u kundërpërgjigj dhe arriti ta tërhiqte në tokë burrin. Me sa duket i trembur, sulmuesi u largua. Jared Stanga, 30 vjeç, u akuzua për tentativë rrëmbimi, sulm të rëndë

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page