Gjatë ditëve në vijim, Forcat Ajrore të Ukrainës do të marrin 8 helikopterë të tjerë nga Afrika për nevojat e tyre. Siç u bë e ditur për gazetarët e Avia.pro, kjo u bë e mundur për shkak të tërheqjes së kontigjentit paqeruajtës të Forcave të Armatosura të Ukrainës nga vendet afrikane.
8 Helikopter do mbërrijnë në Ukrainë në ditët në vijim. Duke marrë parasysh faktin se gjatë ditëve të fundit Forcat Ajrore të Ukrainës kanë humbur pjesën më të madhe të helikopterëve dhe avionëve të saj, shfaqja e 8 rotorcraft të tjerë në shërbim me Ukrainën nuk ka gjasa të ndryshojë situatën e përgjithshme,po i eshte ofruar si nje ndihme.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page