Një baba me një këmbë të 78 fëmijëve është duke u përgatitur për dy martesat e tij të ardhshme pasi ai mbyllet në objektivin e tij për të pasur 100 fëmijë deri në vitin e ardhem. Shtetasi i Emirateve të Bashkuara Arabe, Daad Mohammed Murad Abdul Rahman, 60 vjeç, tashmë ka pasur shum nuse, megjithëse është divorcuar grave t’u hapin rrugë të rejave në mënyrë që të qëndrojnë brenda kufirit ligjor prej katër. Fëmija i tij më i vogël, Tariq, është 20 ditësh dhe më i madhi, Ayoob, është 36. Dhe ai ka më shumë fëmijë rrugës

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page