Operacioni i koduar “Eren Dimër-31 Dëshmor i Xhandarmërisë Kapteri Specialist, Mehmet Çelik (Diyarbakır-Arikli)” filloi në Diyarbakir për të hequr organizatën separatiste terroriste PKK nga rendi i ditës së vendit dhe për të neutralizuar terroristët që mendohet se janë strehuar në rajon”, njoftohet në një deklaratë të bërë nga Ministria e Brendshme.

Në operacion marrin pjesë 73 ekipe operative, përfshirë edhe 1.130 komando të xhandarmërisë, ekipe të operacioneve speciale të xhandarmërisë dhe personel të Rojës së Sigurisë, nën drejtimin dhe koordinimin e Komandës së Xhandarmërisë së Rrethit Diyarbakir.

“Operacionet ‘Eren Dimër’ që synojnë eliminimin e plotë të terrorizmit në vend vazhdojnë me sukses me mbështetjen e popullit tonë”, thuhet në deklaratën e lëshuar nga Ministria e Brendshme e Turqisë.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.