Kjo video tregon rastin interesant e ndodhur ne turqi, siq edim ne per qdo vit ndodhin ndodhi interesante gjat prerjeve te kurbaneve
ketu shihet qe disa Persona duke prer kurbanin ndodh qe ajo trembet dhe te bej skandale
per me teper Ndiqe Videon 1 dhe Videon 2

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page