Në dasmën e synetisë që u mbajt në një fshat në lagjen Maden të Elazigut, djalit të vogël që do të bëhej synet iu dorëzua një armë dhe u qëllua në ajër. Binte në sy se bashkë me të ishte edhe babai i vogëlushit, i cili qëlloi 14 të shtëna në ajër me pistoletë. Është parë se personi që ka bërë foton i ka thirrur djalit të synetuar para se të qëllojë dhe i ka thënë: “Bilo, po të qëlloj. Mos na mbaj. Mbaje, bir”.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.