Nuk ju besohet por eshe e vertet, Voglushi me kasaforten e tij qe kishte kursyer para ishte objektivi i dy grave , njera nga ata ishte shtatzene, ishte percjellur nga dy gra tek sa voglushi 10 vjecar po shkonte qe ti nderron parat dhe per te bler Kompjuter, ngjarja esht percjellur nga kamerat, pas disa diteve kjo vide esht shfaqur ne rrjetet sociale, shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.