Per hir te klikimeve dhe per perfitimeve personale djaloshi jep ezanin para kohe dhe prish agjerimin pothauj se gjith lagjes, shum persona komentaun negativisht ne priflin e tij, ngjarja esht ber virale nerrjetet sociale, shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page