Historia që do t’ju tregoj sot ka ndodhur disa vite më parë në varrezat e komunitetit të Novi Beogradit në Serbi dhe u përhap në mbarë botën në një kohë shumë të shkurtër!
Një ditë vendasit vunë re një gjë të mahnitshme që po ndodhte në një nga varret! Për habinë e madhe të kalimtarëve, një qen bari e kalonte pjesën më të madhe të kohës te varri i pronarit të saj, por rrallëherë e linte atë për të marrë ushqim. ndersa ne varrin e tij ishte fshehur dicka.. shiko pamhet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page