Tornadot goditën shtetet e Shteteve të Bashkuara në Gjirin e Meksikës. Në Teksas, momenti i tornados është kapur nga kamerat. Kamioni u përmbys dhe filloi të rrotullohej rreth vetes. U hodh nga forca e erës. Kamioni vazhdoi rrugën pasi tornado humbi intensitetin e saj.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page