Sezoni i Ramazanit (Iftar) dhe muaji i agjërimit në Stamboll, Turqi. Le të vizitojmë Stambollin, qytetin magjepsës në Turqi dhe le të shëtisim rreth zonës së Sulltanahmetit, që është zona midis Xhamisë Blu dhe Hagia Sophia (Shën Sofia). Ky është stina e Ramazanit (muaji mysliman i agjërimit) dhe do të shohim vendasit duke shijuar vaktin tradicional të iftarit (darkën) pas perëndimit të diellit në Stamboll, Turqi. Në fund të videos do të shijojmë pamje nga të dyja, Xhamia Blu dhe Hagia Sophia.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page