Më shumë mbetje u gjetën në Liqenin Mead gjatë fundjavës. Rënia e nivelit të liqenit po sjell mistere në sipërfaqe. Kurioziteti po i tërheq njerëzit drejt liqenit dhe një dyqan zhytjeje ka qenë më i zënë me njerëz që kërkojnë të ushqejnë kuriozitetet e tyre. Rreziqet e liqenit nuk largohen. Zbulimi më i fundit nuk tregon shenja të lojës së keqe.
shikp pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.