HARTA E SAKTË E BOTËS
Harta e re standarde e botës nga Gleason: në projeksionin e J.S. Christopher, Kolegji Modern, Blackheath, Angli; shkencërisht dhe praktikisht e saktë; ashtu siç është.” “Tani shfaqet në: Digital, KUr gjith shkenctaret e me hershem e treguan harten e vertet te botes, pas viteve me radh Kompania Nasa me shkenctaret e shitur dhe me teknologjin e rrejshme e ndryshoi gjith harten e botes duke treguar fakte te rrejshme dhe duke e rrumbullaksuar ate per te terhequr vemendjen e botes, por e vertet a e hartes eshte qe Bota nuk esht aq e vogel sikur e pershkruan Nasa por ajo ka nje teritor me te madh per te cilen nuk guxojn te flasin shkenctaret dhe nuk kundershtojn,arsyet e fshehta te hartes se vjeter jan shum te medha pasi qe ajo esht nje tem e gjer thot Juhan snesh victor. Ketu kemi shfaqur disa harta te vjetra te tokes,

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.