Një uragan dërrmues ka goditur Kinën me gjithë forcën dhe tërbimin e tij! Njerëzit po bërtasin për shpëtim! Njerëzit nuk e prisnin një sprovë kaq të vështirë!
Qendra e transportit të Kinës, Shangai dhe zonat fqinje bregdetare kanë anuluar të gjitha fluturimet, ngadalësuar, pezulluar trenat e metrosë dhe mbyllur bizneset pasi uragani arriti në tokë.
Kina Qendrore është ende e tronditur nga përmbytjet e fundit që vranë të paktën 58 njerëz, ndërprenë energjinë dhe detyruan më shumë se 1 milion njerëz të zhvendosen.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.