Një person duke hyrë në fushën e basketbollit me qenin e tij pitbull në Ümraniye të Stambollit, u ka dhënë fëmijëve momente frike. Në atë moment u thye jaka e zinxhirit, fëmijët u ngjitën të frikësuar në telat e fushës së basketbollit dhe në rrathë.shiko ndodhin me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page