Një familje në Liban beson se vajza e tyre ka përjetuar një mrekulli nga Zoti. Ajo derdh deri në dhjetë copa xhami çdo ditë nga syri i saj pa shkaktuar asnjë dëm. Hasnaa Muslumani, një vajzë dymbëdhjetë vjeçare që jeton në Fakha, thotë se fenomeni filloi më 28 mars të këtij viti kur ajo u zgjua një mëngjes duke ndjerë dhimbje në syrin e saj të pazakontë dhe diçka doli. Nëna e saj e dërgoi atë në spital dhe Dr Ahmed Araji thuhet se arriti t’i nxjerrë tre copa të mëdha xhami nga syri i saj.
Që nga kthimi i saj në shtëpi, Hasnaa thuhet se ka derdhur rreth 7-8 copa xhami në ditë pa i shkaktuar ndonjë dëm të dukshëm syrit. Ndërsa prindërit e saj pretendojnë se është një mrekulli nga Zoti, Dr Araji ka një shpjegim të ndryshëm. Ai thotë se babai i vajzës theu një gotë pranë fytyrës së vajzave të tij disa muaj më parë dhe beson se ky incident mund të jetë përgjegjës. shiko videon per me teper

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.