Miliona njerëz në Indi po vuajnë nga temperaturat e larta rekord. Nxehtësia ka ardhur në fillim të këtij viti dhe po ndikon gjithashtu në prodhimin e grurit në Indi – në një kohë kur tashmë ka shqetësime për furnizimin global. Smita Sharma raporton nga Nju Delhi.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page