Nje burr ne Findlande filmon nje zog te jashtzakonshem, me ngjyr te bardh dhe afer syve ngjyr portokalli, i cili i pershtatet vendit, ai duke skijuar ndalon tek sa shfaqet zogu dhe afrohet afer ku ne Video shihet qe eshte nje zog me ngjyr te rall dhe u bukur..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.