Shiu prej balte dhe transport i pluhurit nga shteti sirian ka kapluar rende edhe nje pjes te turqis vendin turistik Antalya, Ekspertet kjo po sjell nje dem te madh ne qytetin ton, Shiu prej balte ka ndryshuar pamjen e qiellt dhe qytetit ku qyteti mer nje ngjyr te kuqe ne ngjyr balte, shiko pamjet

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.