Kjo histori e vertet fillon në një nga rrugët e Omanit, ku një qen endacak endej në kërkim të ushqimit, por në vend të ushqimit gjeti foshnjen e posalindur! Ajo që bëri qeni ishte thjesht e pa pritur, ku e nxjer foshnjen nje nje vent publik dhe pas njekohe arin qe foshnja te dorzohej ne spital, ku fal keti qenit endacak foshnja arin te jetoj!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page