Mustafa Erol (39) që jeton në distriktin Efeler të Aydin dhe vuan nga ‘paraliza cerebrale’ kongjenitale e njohur si ‘paraliza e trurit’, publikoi ‘Të gjithë më mendojnë si të paaftë’ 4 vjet më parë. Ai shkruan librin e tij të dytë, i cili flet për jetën e një personi tjetër me aftësi të kufizuara, duke përdorur tastierën me hundë. Pasi ka kryer të gjithë shkollimin e tij jashtë, Erol tani po përgatitet për doktoraturën

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.