Sot kemi përgatitur një përzgjedhje të kafshëve vërtet të veçanta që na befasojnë edhe kur flejnë. Vertikalisht, fluturues, në njërën këmbë, ndryshimi i ngjyrës dhe më shumë…Zoti krijoi gjithcka ne menyren me te bukur.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.