Per here te pare Arabia Saudite po goditet nga një tornado e madhe dhe e frikshme, ku eshte e inqizuar me kamer prej ne veture ku shihet prej disa kilometrave se si tornado pe mer gjithcka rotull.Tornado goditi qytetin e Arabis saudite, Hail.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.