Një skenë mallëngjyese për t’u parë teksa një nënë 18-vjeçare shkon me makinë drejt një koshi dhe hedh djalin e saj të porsalindur, i cili ndodhet brenda një qese plehrash.Kur kamerat e vëzhgimit kapën aktin e paimagjinueshëm gjat nates ku tre persona te varfer duke kerkuar ne koshin e plehrave , ata e degjuan zerin e femis mendonin se ishte nje mace, por rezultati ishte se foshnja ishte e gjall dhe me kordonin e kërthizës ende të lidhur.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page