Një vajzë e quajtur Primrose lindi në Kinë, e cila ishte shumë e ndryshme nga të porsalindurit e tjerë. Puna ishte se sytë e saj dukeshin sikur ishin derdhur me argjend të pastër. Fillimisht, me të parë foshnjën e porsalindur, mjekët u habitën shumë me ngjyrën e syve të saj. Sidoqoftë, ata shpejt bënë një diagnozë zhgënjyese – vajza ishte plotësisht e verbër, duke vuajtur nga glaukoma kongjenitale. Kjo është një gjendje mjaft e rrallë, e cila shfaqet në 1 në çdo 30,000 të porsalindur dhe çon në humbje të plotë të shikimit.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page