Në qytetin e Arar të Arabisë Saudite, qielli është lyer me ngjyrë portokalli për shkak të stuhisë së rërës dhe shiut të rrëmbyeshëm që ka nisur menjëherë pas saj. Në qytet, ku dukshmëria është ulur ndjeshëm, shumë shtëpi dhe ambiente pune janë përmbytur nga reshjet e dendura të shiut.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.