Amjad, një i ri palestinez me sindromën Down, kryen ezanin dhe ikametin në një xhami të Bregut Perëndimor, e cila ndodhet pranë një postblloku izraelit, ku nuk ka muezin zyrtar për shkak të ndjeshmërisë së vendndodhjes gjeografike të xhamisë.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page