Nëse dëshironi të shihni nga afër bletët e mjaltit, punëtorët dhe dronët, atëherë kjo është videoja juaj.
Shikoni sytë e dronit dhe punëtorëve. Shihni ato hemolimfë që qarkullojnë në barkun e tejdukshëm. Vlerësoni mrekullinë që është bleta e mjaltit. Qimet e ndara shkaktojnë një ngarkesë statike ndërsa bletët fluturojnë, gjë që tërheq sporet e polenit, të cilat më vonë rregullohen përsëri në këmbët e pasme. Çuditërisht funksionale në çdo detaj, duke përfshirë gishtat e bletës dhe jastëkët që i lejojnë ato të ngjiten aq mirë në sipërfaqet e lëmuara

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.