Në Riad: një grua erdhi në një dyqan të palëvizshëm dhe dha një memorie USB për të marrë një printim. Pronari i dyqanit vuri re një dokument të çuditshëm me shenja të çuditshme dhe disa emra. Ai e kuptoi menjëherë se dokumenti është në të vërtetë një magji e zezë dhe zonja është një shtrigë. Djali tjetër që qëndronte aty bëri videon. Policia e Riadit arrestoi gratë dhe e vuri nën hetim. shiko pamje

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.