Kjo video diteve te fundit eshte perfolur shum nga qe jan thyer rregullat e islamit dhe te namazit, gra e burra duke kryuer namazin se bashku ne xhami dhe ne te njejtin saf, Keto konsiderohetn sekti Shia. Mirpo kjo nuk ka te bej me fen islame sipas disa dijetareve , keta jan munafiket qe tentojn te sjellin nje trend te ri ne Islam, Shiko videon me posht, mundsisht jepni komentin tuaj ose shperndajeni sepse kjo nje dit mund te ndodh edhe ne vendet tona, kjo mund te ndihmoj qe te parandalohen gjerat qe rezikojn Islamin ne vendet shqiptare, pamje me posht

SubhanAllah, islamin po e shkaterrojn sektet e ndyra, shiko se si falin namazin Gra e burra ne nje vend

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.