Nje video shum e perfolur dhe e komentuar nga mijra njerez, qe kan filmuar nje pjes te shkruter brenda shpelles ne Kodren e uhudit ku nje gur nxjer lot dhe n je arom te kendshme dhe pas tyre duke qajtur edhe njerzit perrreth, por kjo esht komentuar nga disa njerez ku thuhet se kodra qan nga zemrat e ligta apo nga padrejtsit e njerzve qe behen njeri ndaj tjetrit por sidoqift ZOTI edin me se miri, shiko videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page