Magjia eshte nje gje qe shum shpesh i kemi degjuar.Ajo ndodh njejt sikur tek ne ne gjdo vend te botes.Disa pamje nga kamerat e sigurs kane aritur njerzit se si ato arrin ti mshehin magjit e tyre neper vende ku asnjeher nuk do te ju shkonte mednja.Sidoqoft magjia eshte nje gje e hpifur dhe ne lusim zotin e gjithsis qe keta njerez zoti ti shkateron.Me poshte mund ta shikoni videon e plot

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.