Nje ngjkarje emocionuese e nje gruaje te moshuar, per her te par gazetari shfaq mrekullit e gruas, ajo as nuk degjon e as nuk flet por pranoj fen islame dhe i pelqen te degjoj kuran, Prandaj kjjo edhe nje nder mrekullit e ALLAHUt, shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page