Kjo praktikohet tek te gjith Muslimanet, pasi qe lind foshnja i theritet Ezani tri her dhe ne fund i perseritet emri tij ne vesh, ku edhe foshnja qetsohet pasi degjon Ezanin dhe emrin e Zotit te plotfuqishem..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.