Binjakët e bashkuar Sohna dhe Mohna duan të frymëzojnë të tjerët. Binjakët 19-vjeçarë nga Punjab, Indi, janë të bashkuar në bust dhe ndajnë një fshikëz tëmthit, shpretkë dhe palë këmbë. Të rritur në Shoqërinë Pingalwara në Amritsar, Indi, binjakët mësuan se si të koordinoheshin së bashku dhe së fundmi kanë siguruar punë si elektricistë – një fushë për të cilën kanë qenë gjithmonë të interesuar.
Mjekët u thanë binjakëve se ndarja do të bënte që njëri prej tyre të mos mbijetonte dhe kështu binjakët kanë vendosur të jetojnë jetën në maksimum së bashku. Sohna dhe Mohna thanë: “Mesazhi ynë për botën është se jemi të lumtur së bashku. Ne duam që njerëzit të mësojnë nga ne, të frymëzohen nga ne, sepse ne e jetojmë jetën tonë ashtu siç duam, pavarësisht se jemi të lidhur.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page